ALGEMENE VOORWAARDEN

DAG EN VAKANTIE OPVANG HONDEN

Inentingen / ziektes

Tijdens het intake gesprek dient u geldige inentings papieren te overleggen, de hond moet de jaarlijkse cocktail en kennelhoest gehad hebben minimaal twee weken voor de opvang. Ook dient de hond ontwormd en vrij te zijn van parasieten (vlooien en teken).

Loopse en zieke honden kunnen alleen in overleg bij ons terecht.

Aansprakelijkheid

Volgens de Nederlandse wet is het zo geregeld dat de eigenaar van een hond zelf aansprakelijk is, en dit ook blijft ook als zijn hond onder toezicht staat van een ander.

Happy Hounds zal er alles aan doen om zo goed mogelijk op uw hond te letten, maar een ongeluk zit in een klein hoekje!

Realiseert u zich dat als er toch iets mocht gebeuren, u ten allen tijden volledig aansprakelijk bent voor uw eigen hond. Het is dus voor u van groot belang dat uw hond onder uw WA verzekering valt.

Dierenarts

Happy Hounds zal er zorg voor dragen dat er zo min mogelijk letsel kan worden toegebracht aan de hond tijdens het verblijf, en zal waar nodig eerste hulp bieden. Happy Hounds zal op kosten van de eigenaar medische zorg verschaffen wanneer dit als gevolg van een gebeurtenis tijdens het verblijf noodzakelijk blijkt. Maar er zal altijd eerst contact met u worden opgenomen.

Proefdag

De eerste keer is altijd een proefdag. Op deze dag wordt de hond geobserveerd of hij zich sociaal in de roedel gedraagt. Happy Hounds behoudt het recht om na deze dag de hond te weigeren. Alle sociale honden zijn welkom alleen de reuen dienen gecastreerd te zijn.

Betaling

Dagopvang dient per week contant of per bank afgerekend te worden.

Vakantieopvang dient vooruit betaald te worden per bank of contant bij ophalen.

ALGEMENE INFORMATIE

Vakantieopvang is een prima alternatief voor de baas die een dagje, een weekend of een periode er tussen uit wil.

Als hondenliefhebbers hebben wij uw wat anders te bieden als wanneer uw hond in een pension zou verblijven. Wanneer uw hond zich sociaal gedraagt en u zou willen dat uw hond wat meer vrijheid en aandacht krijgt, kan hij bij ons terecht.

Het grootste gedeelte van de dag zal uw hond met de andere vakantie honden los rond lopen en spelen.

U neemt voor de hond zijn eigen voer mee, afgepast in zakjes of met maatbeker, en wij voeren uw hond zoals hij/zij thuis gewend is.

BRENGEN en HALEN:

’s morgens tussen 7.30 en 10.00

’s middags tussen 16.00 en 17.30

Wij bieden voor uw hond dagopvang van maandag t/m vrijdag, u kan uw hond brengen vanaf 7.30 tot 10.00 uur. Een prima alternatief voor de drukke baas.

Voor alle mensen die niet voldoende tijd hebben om hun hond uit te laten hebben wij een oplossing. Of het nu voor één dag is, enkele dagen in de week of zelfs voor vijf dagen in de week, uw hond kan bij ons terecht in onze dagopvang.

Voorwaarde is dat uw hond sociaal is met andere honden en de reuen dienen gecastreerd te zijn. De honden kunnen de hele dag buiten spelen en rennen maar kunnen ook naar binnen in het hondenverblijf waar allerlei hondenmanden staan.

Bij bieden ook dagopvang voor puppy’s, uiteraard in overleg met u als eigenaar hoeveel en wat uw pup mag doen per dag, Wij hebben een kleine hondenren waar de puppy’’s in kunnen en er kan met ze worden gewandeld en tussendoor kunnen ze slapen in de bench.

Voordat u hond komt willen wij eerst een proefdag afspreken om te kijken hoe uw hond zich sociaal in de roedel gedraagt.

TARIEVEN

Prijzen vanaf 1 januari 2023

Hondenvakantieopvang

Normaal tarief € 15,-

Hoog tarief € 17,50

Normaal tarief geldt buiten reguliere schoolvakanties en nationale feestdagen.

Hoog tarief geldt tijdens reguliere schoolvakanties en nationale feestdagen.

 

De breng- en haaldag rekenen wij ook voor één dag.

Betaling geschiedt vooruit per bank NL19KNAB0607941146 t.n.v. Happy Hounds of contant bij het ophalen van uw hond.

 

Openingstijden van maandag t/m vrijdag

7.30 uur – 10.00 uur voor het brengen of halen van uw hond

16.00 uur -17.30 uur voor het brengen of halen van uw hond

 

Brengen en ophalen van uw hond op zaterdag- en zondagochtend

in overleg.

 

Hondendagopvang is van maandag t/m vrijdag

 

Dagtarief € 15,-

Proefdag tarief € 15,-